L’agenda d’activitats recull les festes de primavera dels barris de Sant Martí

21/05/2019 - 10:20 h

cultura i lleure. Aquesta setmana, comença el Fes-te del Barri, al Parc i la Llacuna del Poblenou. A més, continua el PrimaVern a la Verneda i Sant Martí i les Festes de Primavera del Clot i Camp de l’Arpa.

Aquesta setmana, comença el Fes-te del Barri, al Parc i la Llacuna del Poblenou. A més, continua el PrimaVern a la Verneda i Sant Martí i les Festes de Primavera del Clot i Camp de l’Arpa.

El Fes-te del Barri comença dimarts 28 de maig amb la representació de l’obra de teatre La locura de Don Juan, al Casal de Gent Gran Parc Sandaru. Dijous, l’espai creatiu Quei 15 presenta el projecte Lectura viva, que té com a objectiu promoure la lectura a través de les arts plàstiques, escèniques i literàries.

Les Festes de Primavera estan organitzades per la Federació d’Entitats del Clot i Camp de l’Arpa. Aquest dissabte, organitza una fira d’artesans a la pl. de l’Oca (c. dels Enamorats) i una matinal de jocs infantils al c. de Rogent.

El veïnat de la Verneda i la Pau i de Sant Martí de Provençals continua celebrant l’arribada del bon temps amb el PrimaVern. Aquest cap de setmana, destaquem la 20a Mostra de comerç i fora stocks que se celebra diumenge a la rambla de Guipúscoa, entre els carrers d’Agricultura i Maresme.

També en el marc de les festes PrimaVern i amb motiu de la Setmana Internacional dels Mercats, el Mercat de Provençals celebra dissabte la Festa de l’hamburguesa amb tallers familiars i un concurs. A més, durant la jornada, per la compra d’una hamburguesa el mercat regala el pa (fins a esgotar existències).

La Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz celebra els últims actes del seu 10è aniversari: la presentació del mapa emocional del Poblenou (recull de records del barri en formats audio i audiovisual), la xerrada Kamchtka, volcans a la fi del món (a càrrec de Xavi Tarafa), el recital de poesia Petjades poètiques al Poblenou (amb els poetes Aleix de Ferrater, Jordi Trepat i Amadeu Vidal) i la xerrada literària sobre l’obra Permagel (amb la seva autora, Eva Baltasar).

Una altra activitat organitzada aquest cap de setmana per les biblioteques de Barcelona és la passejada històrica per la plaça de les Glòries, dins el programa Sant Martí barri a barri. És gratuïta i està conduïda pel Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa.

Els més petits i petites de la casa poden gaudir dissabte i diumenge de tres activitats a les escoles de Sant Martí, dins el programa Patis Oberts: patinatge urbà, percussió corporal i l’aprenentatge de valors a través del joc.

Per últim, destaquem l’obra de teatre Mr. Hyde: no todo es lo que parece, que es representa a la nova sala Carlos Díaz de l’INS Barri Besòs i la sessió informativa d’acollida i acompanyament per a persones migrades (dimarts a la seu del Districte).

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @sucdetronlla: Primavera marítima.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.