El Sant Martí de Circ i la Festa Major de la Vila Olímpica protagonitzen l'agenda de Sant Martí

02/07/2019 - 13:36 h

cultura i lleure. Consulta les mil i una propostes per gaudir de l'estiu als barris del Districte!

Amb l'arribada de l'estiu sorgeixen mil i una propostes per gaudir d'uns dies ben llargs: des de circ fins a una trobada d'Economia Social i Solidària. Les trobaràs totes a l'agenda de Sant Martí!

El primer cap de setmana de juliol arribar farcit d’activitats destacades. D’una banda, la tercera edició del Sant Martí de Circ aterra per tercer any al Besòs i el Maresme amb tallers i espectacles de circ per a totes les edats. I de l’altra, la Festa Major de la Vila Olímpica amb la cantada d’havaneres a la platja del Bogatell com a acte destacat.

El Pla de Barris torna a oferir un gran ventall de propostes lúdiques als barris de l’eix Besòs amb els programes: Estiu Jove, a la Verneda i la Pau (fins al 18 de juliol), i l’Estiu al Barri, al Besòs i el Maresme (fins al 14 de setembre).

Continuen diversos cicles estiuencs a la fresca: Endorfines,que porta diversos espectacles d’humor al Clot les nits de juliol, Tardes d’estiu al mercat els divendres de juliol al Mercat de Provençals i Música als Parcs amb un nou concert al Parc de Diagonal Mar.

També estan en marxa les propostes d’oci per a adolescents als punts JIP de la ciutat i els més petits de la casa poden gaudir amb una nova edició els Patis Escolars Oberts.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @martongulyas: “La platja de Llevant”.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.