Activitats a la fresca, a l’agenda de Sant Martí

25/06/2019 - 13:32 h

cultura i lleure. Amb l'arribada de l'estiu sorgeixen propostes per gaudir de l'aire lliure. Consulta-les totes!

Amb l'arribada de l'estiu sorgeixen propostes per gaudir de l'aire lliure. Festes majors, cicles de teatre, propostes als patis escolars... les trobaràs totes a l'agenda de Sant Martí!

Aquest cap de setmana arriben les dues festes majors del barri de Verneda i la Pau: la Festa Major de la Pau i la Festa Major de Via Trajana. Vénen carregades d’activitats ben refrescants, amb activitats solidàries i també de cultura popular.

D’altra banda, l’única revetlla de Sant Pere es farà el divendres 27 de juny a l’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot, amb sopar de carmanyola, espectacle de foc i concert.

Un any més, s’apropa una de les nits més esperades a Sant Martí, el 29 de juny, amb la 22a edició de la mostra de circ i teatre, Mercateatre. Al mateix moment es podrà veure el resultat d’una nit de creació, amb La nit més llarga, al Centre Cívic Parc Sandaru. I també en clau cultural, aquest dijous es dóna el tret de sortida al cicle Endorfines que porta cinc espectacles d’humor al Clot durant les nits de juliol.

La música del Liceu es trasllada a la rambleta del Centre Cívic Sant Martí, amb a projecció de l’òpera Tosca de G. Puccini a l’aire lliure.

Un cop acabada l’escola comencen les propostes d’oci per a adolescents als punts d’informació juvenil (PIJ) de la ciutat i també pels més petits de la casa, amb una nova edició els Patis Escolars Oberts. I per últim, destacar que el Mercat de Provençals proposa el cicle “Tardes d’estiu al mercat” els divendres de juliol.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @sonitupe: “Benvingut, estiu!”.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.