L’agenda d’activitats recull les festes de Sant Joan a Sant Martí

17/06/2019 - 13:00 h

cultura i lleure. El districte celebra la festivitat amb 11 revetlles repartides pel territori, amb sopars populars, correfocs i fogueres.

El districte celebra la festivitat amb 11 revetlles repartides pel territori, amb sopars populars, correfocs i fogueres.

La revetlla de Sant Joan se celebra arreu dels Països Catalans i altres indrets durant la nit del 23 al 24 de juny. Els Castellers de Barcelona, la Colla del Drac del Poblenou o la Coordinadora d’Entitats Vern (Diables de la Verneda i Guspires de Sant Martí) són algunes de les entitats del districte que celebraran l’arribada del solstici d’estiu amb foc, cançons i ball.

La setmana que ve, comença el Grec Festival de Barcelona, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ. A Sant Martí, la Sala Beckett acull dues obres de teatre: Amor Mundi i Cançó per tornar a casa. La Biblioteca Poblenou-  Manuel Arranz també es converteix en un dels escenaris del Grec amb la presentació del llibre Rostoll cremat de Toni Gomila, dijous 26 de juny a les 18.30 h.

En el marc del cicle de música clàssica Resonare, aquest dissabte se celebra el concert de Limnos Quartet. El públic que s’acosti a l’església de Sant Martí de Provençals podrà gaudir de franc de l’actuació d’aquest quartet de saxofons.

Un altre cicle de concerts que se celebra enguany al territori és el certamen Música als Parcs. Està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre d’altres. Dimecres 26 de juny, la plaça de Manuel Ainaud acollirà l’actuació d’Irene Reig Trio, a partir de les 21 h.

I un altre cicle més. Es tracta del cicle d’humor Endorfines que cada any organitza el Centre Cultural La Farinera del Clot.  La companyia de Sergi Estabanell ofereix dijous 27 de juny l’espectacle itinerant Wandering Orquestra, amb un recorregut des de l’esplanada del Centre Cultural fins al parc de les Glòries.

També el mateix dijous, la Sala La Pau acull la projecció de la pel·lícula d’animació infantil La història de la pera gegant. L’entrada és gratuïta i està recomanada per a infants a partir de 4 anys.

En l’àmbit dels serveis a les persones migrades, la seu del Districte de Sant Martí organitza dimarts una nova sessió informativa d’acollida i acompanyament. Comença a les 18 h i se celebra a la sala d’actes.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @pastisseria_joan: bona revetlla de Sant Joan!

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.