L’Agenda d’activitats recull tots els actes de la Castanyada a Sant Martí

26/10/2018 - 10:13 h

Cultura i lleure. Aquest cap de setmana, destaquen les visites guiades a diversos edificis del districte organitzades en el marc del Festival d’arquitectura 48h Open House.

Aquest cap de setmana, destaquen les visites guiades a diversos edificis del districte organitzades en el marc del Festival d’arquitectura 48h Open House.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, les entitats de Sant Martí han organitzat activitats per a tots els gustos i edats: festes de castanyades, tallers de panellets o túnels de terror, entre les més destacades. Els actes van començar el cap de setmana passat, amb una sèrie de tallers a la superilla del Poblenou, i finalitzen dijous 1 de novembre al Parc del Centre del Poblenou, amb la celebració d’un ritual de dol i acompanyament.

Aquest cap de setmana arriba el Festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona. Durant dos dies, el veïnat de Sant Martí té l’oportunitat de visitar 17 edificis del districte, com per exemple, l’antiga fàbrica Ca l’Alier, el Museu Can Framis Fundació Vila Casas o l’antiga fàbrica tèxtil La Escocesa.

També pels amants de l’arquitectura, comencen unes rutes que permetran conèixer el patrimoni arquitectònic del Clot i de Sant Martí de Provençals entre els segles XVIII i XX. Els itineraris són gratuïts però es demana inscripció prèvia.

La festa del dibuix Big Draw organitza diumenge 28 d’octubre més de 40 tallers gratuïts per tota la ciutat. Enguany, també se’n podran trobar al Museu de Ciències Naturals i al Museu del Disseny de Barcelona.

Un dia abans, dissabte 27 d’octubre, l’AECC-Catalunya i l’associació Alocubano celebren la marató de fitness Suma’t al rosa amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. L’acte és 100% benèfic i se celebra al Parc del Centre del Poblenou.

En l’àmbit institucional, el veïnat dels barris de Diagonal Mar i el Front Marítim i la Verneda i la Pau tenen una nova oportunitat per participar en els seus respectius Consells de Barri, dilluns i dimarts de la setmana que ve.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és obra de @soleil_arev: gaudir de la platja també a la tardor

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.