L’agenda de Sant Martí incorpora el mirador de les Glòries

11/01/2019 - 13:41 h

Cultura i lleure. La primera agenda d’activitats després de Reis recull també diversos espectacles infantils i noves exposicions

La primera agenda d’activitats després de Reis recull també diversos espectacles infantils i noves exposicions

El nou mirador de les Glòries permetrà observar la transformació de la plaça en un gran nucli verd i pacificat. La primera fase de les obres, amb 45.000 metres quadrats d’espais verds de trobada i lleure, s’enllestirà al març. Les visites comencen aquest 12 de gener i se celebren el primer dissabte de cada mes, de 10 a 14 h.

Per altra banda, les entitats que vulguin demanar una subvenció per a projectes, activitats o serveis tenen l’oportunitat d’assistir a una sessió informativa dijous 17 de gener. Se celebra a la seu del Districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1) i comença a les 18 h. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 24 de gener. Dimarts 15 de gener, se celebra una altra sessió informativa relacionada amb aquesta convocatòria: Criteri d’igualtat de gènere en la convocatòria general de subvencions 2019 (c. Camèlies, 36, de 17 a 20 h).

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @lion_laia: Els Reis d’Orient acomiaden les festes nadalenques.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.