L’agenda de Sant Martí resplendeix amb el festival Llum BCN

12/02/2020 - 10:53 h

cultura i lleure. Arriben a l’agenda els primers actes de la festa de Carnestoltes: concursos de truites, concursos de disfresses i més!

Arriben a l’agenda els primers actes de la festa de Carnestoltes: concursos de truites, concursos de disfresses i més!

La llum, la tecnologia digital i la imatge en moviment transformaran 57 espais del Poblenou a l’aire lliure. El festival d’arts lumíniques Llum BCN torna els vespres del 14, 15 i 16 de febrer amb instal·lacions molt espectaculars. Es podran visitar de forma gratuïta des de les 19 h fins a mitjanit, excepte diumenge, que l’hora final és a les 23 h.

La festa de Carnestoltes comença, com és tradició, dijous gras, que aquest any se celebra el 20 de febrer. I com també és tradició, no faltaran els concursos de truites i altres activitats relacionades amb l’ou, totes elles organitzades per diferents entitats i equipaments del nostre districte. Destaca el Gran Tiberi del Mercat del Poblenou, una festa amb disfresses d’època, música i berenar amb truita, botifarra i llardons.

En el marc del cicle de música d’hivern Caliu, organitzat pel Centre Cultural La Farinera del Clot, aquest dissabte, 15 de febrer, el cantautor Joaky presenta el seu nou disc La memória que tanto descuidé.  Aquesta proposta, de tall intimista, fusiona l’estil de Joaky amb noves músiques com el folk o el pop.

En l’àmbit institucional, la Seu del Districte de Sant Martí acull la setmana que ve el Consell de Memòria Democràtica i Patrimoni Industrial (dimarts 18 de febrer, a les 17.30 h) i la Taula de Seguretat  (dijous 20, a les 18 h). A més, se celebren dos Consells de Barri: el del Parc i la Llacuna del Poblenou (dilluns 17, al Centre Cívic Parc Sandaru) i el de la Verneda i la Pau (dijous 20, a l’escola La Palmera). Tindran com a temes principals la presentació del Programa d’Actuació de Districte (PAD) i els pressupostos participatius.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @wolf_rios: espectacle marítim a la platja del Bogatell.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.