L’agenda de Sant Martí s’omple d’activitats

11/03/2019 - 14:42 h

CULTURA I LLEURE. La Setmana del Consum Responsable, l’obertura de l’Espai Oliva Artés i els concerts del Barcelona Obertura Spring Festival són les propostes destacades

La Setmana del Consum Responsable, l’obertura de l’Espai Oliva Artés i els concerts del Barcelona Obertura Spring Festival són les propostes destacades d’ aquesta setmana.

L’Organització de les Nacions Unides va declarar el 15 de març de 1983 el Dia Mundial de les Persones Consumidores per reivindicar els drets de la ciutadania com a consumidores.

Entitats de la ciutat han organitzat més de 70 activitats englobades en la Setmana del Consum Responsable, amb l’objectiu de visibilitzar que posar-ho en pràctica és fàcil i que els nous paradigmes han de prioritzar el bé comú. A Sant Martí, les activitats es concentren al llarg del divendres 15 de març.

La participació ciutadana també te un forat a l’agenda. Dissabte, 16 de  març se celebra la jornada final de debat per a la millora de la plaça dels Porxos.

El diumenge 17 de març, una festa ciutadana celebrarà la reobertura al públic l’espai expositiu Oliva Artés del Museu d’Història de Barcelona, dedicat a la industrialització de la ciutat i especialment del Poblenou, incorporant un nou espai polivalent.

D’altra banda continuen els magnífics concerts del Barcelona Obertura Spring Festival i les activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona.

En l’àmbit institucional, se segueixen celebrant els Consells de Barri del present mandat. El proper serà el del barri de la Vila Olímpica del Poblenou, el dilluns 18 de març a les 18.30, al Casal de Barri Vila Olímpica (Can Gili Nou).

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @inmarodri5.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.