L'agenda de Sant Martí s'omple de bèsties festives

01/04/2019 - 18:09 h

CULTURA I LLEURE. El Parc de Sant Martí s’omplirà de bestiari festiu vingut de tots els territoris de parla catalana amb motiu de la trobada Bestiuari 2019

El dissabte 6 d’abril el Parc de Sant Martí s’omplirà de bestiari festiu vingut de tots els territoris de parla catalana amb motiu de la trobada Bestiuari 2019

El dissabte 6 d’abril el Parc de Sant Martí s’omplirà de bestiari festiu vingut de tots els territoris de parla catalana perquè s’hi farà la trobada Bestiuari 2019.

Impulsat per la delegació territorial de Barcelona Ciutat de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, el Bestiuari 2019 aplegarà a més de mig centenar de bèsties de formes i estils molt diferents que culminarà el dissabte 6 d’abril amb un correfoc on participaran bèsties vingudes dels quatre punts del país.

L’endemà 7 d’abril, seguirem de festa. L’Associació Aprenem organitza Connecta’t al Blau, amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de trencar mites  a través de la inclusió, sensibilitzar la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies, reivindicar els drets de les persones amb autisme i celebrar la diversitat. La festa se celebrarà al Museu Blau a partir de les 10 del matí.

D’altra banda i en el àmbit municipal, aquesta setmana se celebraran els Consells de Barri de Diagonal Mar i Front Marítim i del Besòs i el Maresme.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @carmen_bcn62

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.