L'Àrea Verda de Sant Martí s'amplia amb 287 places preferents per al veïnat

14/10/2014 - 13:08 h

El passat dilluns 13 d’octubre es va posar en funcionament l’ampliació de l’Àrea Verda al districte de Sant Martí, amb 287 places preferents per als veïns i veïnes.

El passat dilluns 13 d’octubre es va posar en funcionament l’ampliació de l’Àrea Verda al districte de Sant Martí, amb 287 places preferents per als veïns i veïnes.

Les tasques de senyalització per habilitar la nova Àrea Verda s’han realitzat entre finals de setembre i els primers dies d’octubre.

L’ampliació de l’Àrea Verda a la zona 19 ha estat de 234 places i està situada entre la Gran Via de les Corts Catalanes (Bilbao – Selva de Mar) costat mar, el carrer Perú (Fluvià – Selva de Mar), el passatge del Tèxtil (Espronceda – Bac de Roda), el carrer de la Marina (Almogàvers-Llull) i els carrers de Pallars i de Pujades (Marina – Joan d’Àustria).

D’altra banda, l’Àrea Verda de la zona 8 s’ha ampliat amb 53 places entre els carrers Joan d’Àustria, Llull, Almogàvers i Marina.
El calendari d’implantació d’aquesta nova zona d’estacionament preferent per a veïns va començar al setembre amb les tasques de senyalització i avís per poder iniciar els treballs de pintura de les places en superfície. A continuació, es va col·locar també la senyalització vertical. Durant la primera setmana d’octubre ja s’han col·locat els nous parquímetres, i els residents han rebut les targetes que els acrediten com a tals perquè el dia 13 d’octubre ja puguin utilitzar la nova Àrea Verda.

Aquesta Àrea Verda funciona amb el mateix règim d’horaris i de pagament que la resta de la ciutat.
–    De dilluns a divendres, entre les 8.00 i les 20.00 hores serà horari de pagament.
–    Els vehicles dels no residents que estacionin en aquest horari només ho podran fer un màxim de 2 hores seguides, pagant la corresponent taxa.
–    De les 20.00 a les 8.00 hores, l’estacionament a l’Àrea Verda serà lliure i gratuït.
–    Els residents rebran la tarja de resident, indispensable per obtenir els tiquets de control.

Més informació