Les activitats al complex esportiu Francesc Abad es traslladen temporalment

08/08/2019 - 08:54 h

Pla de barris. L'equipament del Besòs i el Maresme se sotmet a unes obres de millora i deriva les seves activitats a diversos espais del barri del Besòs i el Maresme

El Complex Esportiu Municipal Francesc Abad se sotmet a unes obres de millora i deriva les seves activitats a diversos espais del barri del Besòs i el Maresme. Les inscripcions comencen el 2 de setembre.

El Complex Esportiu Municipal Francesc Abad, situat al carrer de Lluís Borrassà, 25, se sotmet a unes obres de millora que obliguen a traslladar les activitats que s’hi realitzen a altres espais del barri del Besòs i el Maresme.

La major part d’aquestes activitats esportives es duran a terme a les Pistes Esportives Municipals de Joan Pujades, al carrer de Josep Pla, 42, a dotze minuts a peu del CEM Francesc Abad. Però també es faran a diversos centres educatius: a l’Institut Barri Besòs i les escoles Eduard Marquina, Sagrat Cor – Besòs i Concepción Arenal.

D’altra banda, les inscripcions es podran tindran lloc a:

Parròquia de Sant Pere Armengol
C. Lluís Borrassà, 20
Del 2 al 13 de setembre, de 17 a 20 h

Institut Barri Besòs
C. de Josep Pla, 40
A partir del 16 de setembre, de 17 a 20 h

Més informació: francescabad@asme.es

Obres de millora

En aquest terreny s’hi farà un edifici d’habitatge dotacional que, a la planta baixa, disposarà de les instal·lacions complementàries al complex esportiu. D’aquesta manera, quan finalitzin les obres dels habitatges, hi haurà també vestidors, dutxes i tot el necessari per a la pràctica esportiva.

Espai de participació, educació i diàleg al barri

El CEM Francesc Abad compta amb quatre pistes per jugar a futbol, a bàsquet, a voleibol i a criquet. Però es fan moltíssimes coses més: es fa treball en xarxa, trobades de les comunitats, separades culturalment però que viuen en un mateix barri.

La transformació de l’espai va començar el setembre del 2017, impulsat pel Pla de barris del Besòs i el Maresme, a través d’una taula comunitària. Si abans anaven a les pistes unes 15 persones diàries -gairebé tots nois-, ara hi van cada dia 150 persones a jugar, a estudiar, a trobar-se amb amigues i amics.