La festa major d'hivern i la ciència omplen l’agenda de Sant Martí

08/02/2019 - 10:22 h

Cultura i lleure. Les festes de Santa Eulàlia i la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència omplen els actes festius dels propers dies

Les festes de Santa Eulàlia, amb el festival Llum BCN al Poblenou, i la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència omplen d'activitats l'agenda del Districte.

Sant Martí se suma a les Festes de Santa Eulàlia amb les portes obertes del Museu de Ciències de Barcelona el dissabte 10 de febrer, així com una activitat familiar el dia abans. Una de les quatre novetats de la festa major d’hivern toca de ple al Districte, amb l’espectacle de l’Esbart Sant Martí i la Lira Ampostina.

També ha començat la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència i a Sant Martí ens fem ressò de l’activitat “Safari de la ciència” del diumenge 10 de febrer en la qual es recorrerà la llera del riu Besòs per recollir dades de l’entorn i es combinarà amb dues actuacions de circ.

L’esport està de festa amb la Mitja marató de Barcelona E-Dreams aquest diumenge. Com és habitual, la meitat del recorregut passa per sis barris de Sant Martí.

A nivell cultural, continua la programació cultural de Barcelona Districte Cultural el qual se suma a l’oferta habitual dels equipaments del Districte de Sant Martí amb una trentena d’espectacles gratuïts de circ, música, audiovisuals i dansa durant els mesos de febrer, març i abril.

I per últim, destacar el concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi de dissabte per celebrar l’aniversari dels 150 anys del Casino l’Aliança del Poblenou.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @pere_indibil: “Las Pajaritas” del Clot.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.