Les activitats dels últims dies de març a l’agenda

25/03/2019 - 14:49 h

CULTURA I LLEURE. L’acte central de la commemoració del Dia de les Dones a Sant Martí posa el punt i final a un mes de març tenyit de lila

L’acte central de la commemoració del Dia de les Dones a Sant Martí posa el punt i final a un mes de març tenyit de lila

La commemoració  del 8-M Dia de les Dones està en la seva recta final. El dia 30 de març a la tarda se celebrarà l’acte central de Sant Martí  amb actuacions musicals, converses amb dones sobre la seva lluita feminista, microteatre, lectura de manifest i un vermut intercultural i feminista. Serà a la plaça de la Pau.

La Biennal  Ciutat i Ciència també està a punt de concloure. La darrera activitat, dirigida al públic infantil,  se celebrarà al Museu Blau el dissabte 30 de març i estarà dedicada a conèixer al història de dues dones estretament vinculades a la ciència: la filòsofa grega Hipàtia i la psicòloga, etòloga i primatòloga catalana Montserrat Colell, que assistirà a la sessió.

En l’àmbit municipal, aquesta setmana se celebren els Consells de Barri de la Verneda i la Pau i el de Sant Martí de Provençals.  A més, el dimarts 26 de març se celebrarà l’Audiència Pública de nois i noies i l’1 d’abril l’Audiència Pública del Districte..

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @lauraalos

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.