Les arts escèniques, protagonistes a l’Agenda de Sant Martí

11/10/2018 - 10:36 h

Cultura i lleure. L’Escena Poblenou aixeca el teló dimecres 17 d’octubre amb una programació compromesa amb propostes creades, interpretades i dirigides per dones.

L’Escena Poblenou aixeca el teló dimecres 17 d’octubre amb una programació compromesa amb propostes creades, interpretades i dirigides per dones.

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebra la seva 17a edició del 17 al 21 d’octubre amb una programació on les dones ocupen els espais i els llocs que els pertoquen. A més, com cada any, la mostra inclou el projecte Embrions, amb propostes de creadors i creadores en estat de gestació.

Aquesta setmana comença també el cicle Teatre per a tots els públics amb què el Centre Cultural La Farinera del Clot celebra el seu 20è aniversari. Inclou una programació amb espectacles gratuïts de música, dansa, circ i teatre per a totes les edats.

Per la seva banda, el barri del Besòs i el Maresme celebra el tram final de la Setmana Intercultural d’una forma molt esportiva, amb un torneig de futbol i un partit de criquet femení.

Els amants dels esports tenen una cita aquest diumenge al Correbarri, una cursa popular de 10 km on els participants corren pel seu districte. El de Sant Martí ha guanyat en quatre ocasions, potser aquesta serà la cinquena!

En l’àmbit institucional, el veïnat dels barris del Clot, Camp de l’Arpa del Clot i Sant Martí de Provençals tenen una nova oportunitat per participar en els seus respectius Consells de Barri, dilluns i dimarts de la setmana que ve.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és obra de @ulldepeix: el pla de Barcelona i Diagonal Mar.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.