'Les Baules', programa d'assessorament en el sector alimentari

22/03/2019 - 09:12 h

Coopreació. El 31 de març finalitza el termini per apuntar-se a aquest programa enfocat a la creació de nous projectes i cooperatives d'economia social

El programa 'Les Baules' està enfocat a la creació de nous projectes i cooperatives d’economia social en el sector agroalimentari. El termini d'inscripcions finalitza el 31 de març.

El sector alimentari és un dels sectors estratègics i amb més potencial de creixement en el nostre territori. Per això neix el programa Les Baules enfocat a impulsar i assessorar les noves oportunitats en el sector alimentari, des de la producció, la transformació, la distribució i fins la gestió dels residus, com l’oli de cuines i obradors.

El programa va dirigit a qualsevol persona que vulgui tirar endavant un nou projecte d’economia social en el sector alimentari a Catalunya i també a institucions ja constituïdes les quals tinguin previst crear una nova cooperativa durant el període del projecte.

Les inscripcions finalitzen el 31 de març i el programa es durà a terme de maig a octubre. De totes les propostes presentades s’escolliran vuit projectes i els dos millors rebran un premi de 3.000 euros cadascun. Consulta els criteris de selecció a les bases del programa.

L’assessorament constarà de tres sessions en grup, per generar sinergies i compartir coneixements entre entitats, empreses i institucions del mateix sector, així com sessions individuals de la mà de tutors experts procedents de les tres entitats impulsores.

Les Baules està impulsat per l’organització sense ànim de lucre Fundació Espigoladors, el programa Social Business City Barcelona; i la cooperativa Nou Verd SCCL.

 

Més informació