Les Dúnia, el primer campus d'estiu per a noies

19/06/2018 - 15:08 h

Adolescència i joventut. Si tens entre 14 i 21 anys i tens ganes d'aprofitar l'estiu suma't a Les Dúnia, al Centre Cívic Besòs

Si tens entre 14 i 21 anys i tens ganes d'aprofitar l'estiu apunta't al primer campus d'estiu de noies del barri del Besòs i el Maresme. Podràs fer activitats esportives i culturals en grup i de manera gratuïta.

Al llarg de l’any un grup de dones joves del barri del Besòs i el Maresme es reuneixen per passar-s’ho bé tot fent activitats esportives i educatives. Són les anomenades Les Dúnia, que significa “senyora de món”.

En aquestes trobades l’equip professional genera un ambient en el qual les noies, de diversos origens, puguin sentir-se còmodes i acollides per desenvolupar-se en els seus objectius personals, empoderar-se, trobar amistats i fer créixer la comunitat. El grup es fonamenta per valors com la diversitat, la pau, solidaritat i la justícia.

Aquest estiu suma’t a Les Dúnia

De cara al bon temps, el grup de Les Dúnia s’obre  a noves noies participants d’entre 14 i 21 anys a través del primer campus d’estiu al Centre Cívic Besòs (carrer de Cristóbal de Moura, 232) durant el juliol (tres dies a la setmana) i l’agost (una trobada setmanal). S’hi pot anar només un mes o tots dos, i el curs és gratuït.

Les activitats que es duen a terme són molt variades: tallers de vídeo-foto documental i de cuina intercultural; cinefòrums; sortides per la ciutat i fora; esport com ara criquet i futbol; i activitats culturals. Totes les activitats es fan a llocs exclusius per a noies.

El termini d’inscripció és el 29 de juny. Per reservar plaça pots trucar al número 650 540 115 o bé anar al Casal de Barri Besòs. Les places són limitades però es mantindrà la llista d’espera al llarg de tot l’estiu. I si finalment t’interessa continuar amb Les Dúnia durant el curs pots apuntar-te i seguir sense problemes.

El projecte està gestionat per Surt, entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones, Pla de Barris i l’Agència de Salut Pública.