Les entitats i els serveis del Besòs i el Maresme surten al carrer

02/10/2018 - 13:55 h

Cultura i lleure. Prop de cinquanta entitats participen a la 9a mostra del barri, el dissabte 6 d'octubre al matí a la Rambla Prim

La 9a Mostra d'Entitats i Serveis dels Besòs i el Maresme mostren la seva tasca al veïnat durant el matí del dissabte 6 d'octubre, a la Rambla Prim

Activitats i tallers per a grans i petits, circ, gegants, música, dansa, i fins i tot concursos i vermuts musicals! Tot això és el que t’espera el proper dissabte 6 d’octubre, de 10.00 a 14.30 h, a la Rambla Prim entre el carrer Cristóbal de Moura i el carrer Pallars, en el marc de la 9a Mostra d’Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme.

S’organitza des del Pla de Desenvolupament Comunitari del Besòs -Maresme amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer la tasca que es desenvolupa a prop d’una cinquantena d’entats i serveis que treballen al barri. Un dia per fer xarxa amb els veïns i les veïnes.

Activitats de la 9a Mostra d’Entitats i Serveis

Programa a l’escenari
10.30 h: Espectacle de màgia amb Magic Privé
11.00 h: Espectacle de circ amb Diegolow (La Central del Circ)
11.30 h: Ballada Gegantera (Colla gegantera Besòs Maresme)
12.00 h: Parlament Entitats i Serveis
12.30 h: Actuacions de talents del barri
i actuacions de ball d’alumnes de les escoles del barri
13.15 h: Sorteigs de premis de les entitats
13.30 h: Vermut Musical amb Mateólika

En paral·lel, a l’Espai de Trobada les entitats explicaran les seves activitats i projectes amb detall. Serà en dos torns horaris: de 10.30 h a 12.00 h i de 12.30 a 13.30 h. En paral·lel s’hi faran activitats temàtiques i per a públics diferents.

Programa a l’Espai de Trobada
10.30h: Activitats infantils: educació i lleure
11.00h: Activitats juvenils: educació, lleure, formació
11.30h: Inserció laboral i economia social i solidària
12.30h: Participació veïnal
13.00h: Convivència i interculturalitat

A més, a les diverses carpes, s’oferiran tallers infantils, d’escacs, de percussió, de labors creatives, de henna, de cal·ligrafia àrab i urdú, el mural del barri i una mostra de productes gastronòmics d’arreu del món.

A més, es faran dues gimcanes: una per conèixer què es fa al barri (pots guanyar la xapa de la 9a Mostra), de 10.00 a 14.30 h i, una altra d’històrica pel sud-oest del riu Besòs, a càrrec Biblioteca Ramon d’Alòs Moner, a les 10.00 h. Per últim destacar que hi haurà un espectacle itinerant de màgia, i sortejos.

Prop de cinquanta entitats participants

Les entitats participants són: Acció contra la Fam, AIRENET Coordinadora Veïnal Metropolitana, Alencop, Amics de Nazaria Ignàcia (ANI), Asociación Uruguayo Catalana “Los Botijas”, Associació Convivim Sant Martí, Associació de Comerciants Xavier Nogués, Associació de Dones Ambar Prim, Associació de venedors Mercat Besòs, Associació Jove del Besòs, Associació Martinet Solidari, Associació Veïns i Veïnes el Besos, AVV Maresme BCN, Barcelona Activa, Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, Ça Canam. Asociación de mujeres africanas, CAP Besòs, Casal de barri Besòs, Casal Infantil Municipal El Vaixell i Espai Familiar La Vela, Casal Joan Maragall, Centre Cívic Besòs, Centre Cultural Besos Mar, Centre Serveis Socials Besòs, COA Besòs / Casal dels Infants per l’ASB, Colla Gegantera Besòs i Maresme, Col·legi Miró, Col·legi Sant Gabriel, Complex Poliesportiu Francesc Abad- ASME, Consorci Normalització Lingüística, Diomcoop SCCL, Districte Sant Martí, Escola Sta M dels Apòstols, Fundació Formació i Treball, Fundació Privada Pere Closa, Fundación CEPAIM, Impuls Jove – L’Esberla, La Central del Circ, Les Dúnia. Fundació Surt, Menjador Gregal, Món Jove. Associació Enxarxa, Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Parròquies Sant Paulí de Nola i Sant Pere Armengol, Pla Comunitari Besòs Maresme, Punt infoJOVE Sant Martí,Servei Prevenció i Convivència el Besòs i el Maresme.