Lliurament dels Premis Sant Martí 2018

05/11/2018 - 10:24 h

Participació. Els guardons de la 56a edició es lliuraran al Centre de producció Artística i Cultural Palo Alto, un acte que servirà d'antecedent als nous usos que oferirà aquest espai en un futur molt proper

Els guardons de la 56a edició es lliuraran al Centre de producció Artística i Cultural Palo Alto, un acte que servirà d'antecedent als nous usos que oferirà aquest espai en un futur molt proper

L’acte de lliurament d’aquestes distincions tindrà lloc diumenge 11 de novembre, diada de Sant Martí, en un acte públic que començarà a les set del vespre al futur Centre de producció Artística i Cultural Palo Alto (c. Pellaires, 30). L’acte comptarà amb l’actuació artística de La Mona, grup de circ de carrer sorgit del moviment associatiu dels barris de Sant Martí.

Els Premis Sant Martí reconeixen la tasca desenvolupada per persones, col·lectius i institucions del districte, i el treball realitzat per entitats i ciutadans del districte que han tingut especial rellevància o han esdevingut d’interès públic.

___________________________________________________________
Podeu consultar les bases clicant l’enllaç següent:
Premis Sant Martí 2018 – Bases
(versió descarregable, a l’apartat “adjunts”)
___________________________________________________________

En la present edició, la 56a de la història de la prestigiosa convocatòria, i tal com ha estat habitual en les darreres edicions, s’han establert 3 modalitats diferents:

Premi Sant Martí a títol individual
Premi Sant Martí a títol col·lectiu
Premi Sant Martí de promoció econòmica, social o cooperativa

Durant la gala de lliurament dels premis, es concediran també les Medalles de Sant Martí, un reconeixement públic al treball que han dut a terme durant l’any diferents persones i entitats del districte. Paral·lelament, s’atorgaran les medalles en medalles en virtut dels anys d’activitat de les entitats (segons el que estableixen les bases).

L’acte comptarà amb la presència de tots els membres dels grups municipals del Consell de Districte, així com amb una molt àmplia representació del moviment veïnal.