L’òpera torna als comerços del Poblenou

02/05/2019 - 12:58 h

comerç. El veïnat que passegi aquest divendres a la tarda pels carrers d’aquest barri de Sant Martí, podrà escoltar diferents peces líriques interpretades per Òpera Jove de Catalunya.

El veïnat que passegi aquest divendres a la tarda pels carrers d’aquest barri de Sant Martí, podrà escoltar diferents peces líriques interpretades per Òpera Jove de Catalunya.

Enguany, l’Eix Comercial Poblenou és el primer dels 22 Eixos de la ciutat que acullen Òpera al comerç, un programa de la Fundació Barcelona Comerç que té com a objectius apropar el gènere líric a la ciutadania i fomentar el coneixement del teixit comercial del barri entre el veïnat.

Els concerts se celebren davant les portes de 10 botigues de proximitat associades a l’Eix Comercial Poblenou, el 3 de maig a partir de les 17.30 h fins a les 20.30 h. Totes les actuacions comencen de forma simultània i es repeteixen cada 15 minuts, d’aquesta forma el públic té l’oportunitat de poder escoltar totes les peces fent una passejada pel barri.

Per desenvolupar l’activitat, Barcelona Comerç compta amb la col·laboració d’Òpera Jove de Catalunya, una entitat integrada per persones vinculades al món de la lírica des de diversos àmbits i que treballa en la difusió de l’òpera, potenciant de forma destacada al nou talent líric català.

Programa Òpera al comerç – Poblenou

Mercat del Poblenou – Unió. Parada Trinxant (Pl. Unió, 25, parades 18 – 22). “Tu che di gel sei cinta” de l’òpera Turandot de Giacomo Puccini. Intèrpret: Charo Tris.

Àmbit Viatges (c. Joncar, 38). “Àrea del Catàleg” de l’òpera Don Giovanni de Wolfgang A. Mozart. Intèrpret: Fernando Álvarez.

Hair Room By Nuria Camps (c. Maria Aguiló, 92). “Cançó de la Lluna” peça de l’òpera Rusalka d’Antonin Dvorak. Intèrpret: Charo Picazo.

Festuk (Rbla. Poblenou, 67). “O mio Babbino caro peça de l’òpera Gianni Schichhi de Giacomo Puccini. Intèrpret: Mireia Dolç.

Peixos Alícia (c. Pujades, 236). “Seguidille” peça de l’obra Carmen de Georges Bizet. Intèrpret:  Alina Furman.

Òptica Vendrell (c. Llull, 163). Canzonettas napolitanes  interpretada per Ignacio Guzmán.

Suit Beibi (Rbla. Poblenou, 107). A Chloris de Reynaldo Hahn, interpretada per Sergio Monsalve.

Dinocrocs (c. Maria Aguiló, 1). Summertime” peça de l’òpera Porgy and Bess de George Gershwin. Intèrpret: Sara Bermúdez.

Krispyland (c. Bilbao, 66). “Costa Diva” de l’òpera Norma de Vicenzo Bellini. Intèrpret: Natasha Tupin.

Ktring de la Pepi (c. Almogàvers, 237). “Largo al Factòtum peça de l’òpera Il Barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini. Intèrpret: Joan Sebastià Colomer.