'Menja llibres', la cita setmanal amb la lectura dels infants del Besòs

08/11/2018 - 09:02 h

Educació i Estudis. L'alumnat de les escoles Concepció Arenal, Eduard Marquina i Escola Prim participen setmanalment a aquesta activitat extraescolar

Una seixantena d'infants de tres escoles del del Besòs participen a l'activitat 'Menja llibres' a la biblioteca Ramon d'Alòs-Moner. L'objectiu és fomentar el gust a la lectura.

Cada dimarts i dijous a la tarda, una seixantena d’infants de segon i tercer de primària de les escoles Concepción Arenal, Eduard Marquina i l’Escola Prim entren a la biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, al barri del Besòs, per participar a l’activitat ‘Menja llibres’.

Durant la sessió, els nens i les nenes participen a narracions, conta contes, book tràiler o clubs de lectura per endinsar-se en el món dels llibres i fomentar el gust i l’amor per la lectura.

Al seu costat hi ha un equip de monitors i una pedagoga que els acompanyen en aquest viatge. I a més, també hi ha persones voluntàries per fer una estona de lectura individual, a través de l’Associació de mestres Rosa Sensat.

Vols ser una persona voluntària?
Contacta amb Maria Vinuesa:
mariavinuesa@rosasensat.org

Es tracta d’una activitat impulsada per l’IMEB, Foment de Ciutat, Biblioteques de Barcelona, Consorci d’Educació de Barcelona i els districtes, a través del Pla de Barris.