Mercateatre, convocatòria oberta!

03/04/2019 - 12:25 h

cultura i lleure. Es busquen artistes de circ, teatre, clown, màgia, foc, mim... i també presentadors, que vulguin participar en un espectacle a l’aire lliure i en un entorn natural.

Es busquen artistes de circ, teatre, clown, màgia, foc, mim... i també presentadors, que vulguin participar en un espectacle a l’aire lliure i en un entorn natural.

El Centre Cívic Sant Martí organitza la 22a edició de la Fira de circ i animació Mercateatre. Hi poden participar artistes o companyies que treballin diferents disciplines escèniques. El termini per presentar les candidatures finalitza el diumenge 28 d’abril.

Les propostes seleccionades es mostraran en un espectacle col·lectiu que se celebrarà dissabte 29 de juny de 2019, a partir de les 22 h, al Parc de Sant Martí (en la zona de La Gàbia).

Per participar en la convocatòria, cal omplir el formulari d’inscripció i adjuntar-ne la documentació indicada. Totes les propostes presentades passaran un procés de selecció d’acord amb criteris de qualitat, creativitat, originalitat i de valor humanista, així com també criteris d’adequació a l’espai i l’entorn d’actuació, a més de criteris de viabilitat (segons els recursos a disposició de l’organització de la fira).

Cadascuna de les propostes seleccionades per participar en la fira Mercateatre rebrà 200 €.

L’organització convidarà a programadors i posarà a la seva disposició els dossiers i materials promocionals que facilitin les companyies participants. A més, es realitzarà un reportatge fotogràfic de la fira i tots els i les participants rebran còpies digitals d’alta resolució de les instantànies de les seves actuacions.