Més sales d'estudi on preparar els exàmens

15/05/2019 - 13:26 h

Formació. Del 6 de maig al 20 de juny es reforcen les sales d'estudi de la ciutat i els seus horaris. Hi ha tres centres disponibles a Sant Martí

Del 6 de maig al 20 de juny es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. A Sant Martí hi ha tres centres disponibles.

Per donar resposta al significatiu augment de demanda d’espais on estudiar en èpoques d’exàmens, el nombre de les sales i les hores d’obertura a la ciutat es reforcen de manera notable.

Així, del 6 de maig al 20 de juny s’habiliten un total de 28 sales d’estudi a Barcelona repartides pels districtes, que obren fins a les 0h. Aquest període inclou el cap de setmana previ a les PAU, el dissabte 8 i diumenge 9 de juny.

Sales d’estudi a Sant Martí

Sala d’estudi Poblenou – Manuel Arranz (oberta tot l’any)
C. Joncar, 35 (Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz)
Horari: de dl. a dj. de 21 a 0h

Sala d’estudi Xavier Benguerel
Av. Bogatell, 17 (Biblioteca Xavier Benguerel)
Horari: de dl. a dj. de 21 a 0h. Els dies 8 i 9 de juny obrirà de forma excepcional de 21 a 0h el dissabte i de 14 a 0h el diumenge.

Sala d’estudi Sant Martí
C. Selva de Mar, 215 (CC Sant Martí de Provençals – Escola d’Adults)
Horari: de dl. a dj. de 21 a 0h

Per a consultar els horaris i llocs dels altres centres de la ciutat consultar aquest enllaç. Un altre enllaç útil és el mapa interactiu de les sales d’estudi de Barcelona des del qual pots veure la localització, els horaris i els espais disponibles de cada sala.

Recordem que al llarg de l’any, hi ha 8 sales d’estudi a 8 districtes de Barcelona, una d’elles a Sant Martí: Sala d’estudi Poblenou – Manuel Arranz.

El servei és possible gràcies a la iniciativa del Departament de Joventut, en conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

Servei d’assessorament acadèmic per a joves

Per a resoldre dubtes sobre les opcions d’estudis, les proves d’accés, processos de preinscripció, matrícula, homologació o beques, recordem que hi ha dos centres on acudir, amb assessoria individual i especialitzada:

– El Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ), sense cita prèvia (dilluns i divendres de 10 a 14h , i de dilluns a dijous de 17 a 20h)

Punts infoJOVE de Barcelona, amb cita prèvia

 

Més informació