Millores puntuals a la rambla de Prim

19/06/2019 - 11:15 h

Obres. A partir del 20 de juny i fins a l'octubre es realitzaran actuacions a la xarxa de reg, de jardineria i de reparació d'elements trencats

A partir del 20 de juny i fins a l'octubre es realitzaran actuacions a la xarxa de reg, de jardineria i de reparació d'elements trencats de la rambla de Prim.

Durant tot l’estiu i fins a l’octubre, es faran actuacions puntuals per millorar diversos elements a la rambla de Prim, l’eix que uneix els barris del Besòs i el Maresme, i la Verneda i la Pau. Són accions puntuals que formen part del pla de rehabilitació de Parcs i Jardins.

Concretament, es repararan els escocells trencats i deteriorats per l’efecte dels arrels de l’arbrat i se substituiran les vorades trencades. A més, s’aprofitarà l’obra per connectar les fonts existents a la xarxa d’aigua potable d’AGBAR.

A l’àrea de jocs infantils situada a la rambla amb Gran Via de les Corts Catalanes, també es repararan les vorades i el paviment aixecat així com s’aportarà sauló per conformar l’esplanada.

S’hi plantaran dues unitats de Washington robusta de 6 metres d’alçada, es crearan masses vivàcies d’interès per a la biodiversitat i es plantaran arbres. També s’aprofitarà l’actuació per substituir tota la xarxa de reg.