Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí

08/03/2019 - 11:13 h

cultura i lleure. Se celebra la 22a edició d’una cita ineludible pels i les amants de la muntanya i el seu entorn, a partir del 9 de març, al Centre Cultural La Farinera del Clot.

Se celebra la 22a edició d’una cita ineludible pels i les amants de la muntanya i el seu entorn, a partir del 9 de març, al Centre Cultural La Farinera del Clot.

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí està organitzada per l’Agrupació Excursionista Icària, la Colla Excursionista La Senyera, la secció excursionista de Foment Martinenc i la Unió Excursionista Sant Martí de Provençals. Hi col·labora l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sant Martí.

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions d’audiovisuals, en les categories professional i amateur, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar els seus dots artístics. A més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes relacionats.

Aquesta 22a edició presenta novetats. Enguany, la Mostra se celebra en dues fases: el concurs fotogràfic i el concurs audiovisual. El Centre Cultural La Farinera del Clot acull del 9 de març al 5 d’abril la mostra fotogràfica, que anirà acompanyada de conferències protagonitzades per les persones participants i autores de les imatges. El concurs audiovisual se celebrarà del 7 al 20 de setembre al Centre Cívic Can Felipa – Poblenou.