Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, a l’agenda d’activitats de Sant Martí

08/07/2019 - 12:35 h

cultura i lleure. El cicle de concerts Música als Parcs continua oferint actuacions gratuïtes de música clàssica i jazz en els espais verds de la ciutat.

El cicle de concerts Música als Parcs continua oferint actuacions gratuïtes de música clàssica i jazz en els espais verds de la ciutat.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple s’organitza cada any amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia i sensibilitzar la població sobre la situació de les persones que la pateixen. Durant aquest diumenge 14 de juliol, tothom qui ho desitgi pot apropar-se a un dels equipaments que participen en la campanya i fer un salt multitudinari com a gest solidari cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya. A Sant Martí, hi participen tres equipaments: CEM La Verneda (de 8 a 10 h), CEM Can Felipa (de 9 a 11 h) i DIR Maragall (de 9 a 11 h).

Després de la capbussada, potser ve de gust escoltar de franc un concert de jazz, dins el cicle Música als Parcs. Dilluns 15 de juliol, el nou parc de les Glòries ofereix l’actuació d’Ernest Pipó (guitarra elèctrica) i Edu Pons (saxòfon alt i tenor) , a partir de les 21 h.

La música tradicional també té el seu espai en l’agenda d’activitats. Aquest dissabte 13 de juliol, el Mercat de Provençals organitza el Gran Festival de Jotes, a les 11.30 h. Està amenitzat pel Centro Aragonés de Badalona.

Els i les joves de la Verneda i la Pau continuen gaudint de l’estiu en el seu barri gràcies a les activitats gratuïtes del programa Estiu Jove, organitzat pel Pla de Barris. El programa finalitza el dijous 18 de juliol amb una gran festa protagonitzada pels diferents col·lectius de joves de la Verneda i la Pau, amb música i menjar.

Organitzat també pel Pla de Barris, Estiu al Barri ofereix la possibilitat al veïnat del Besòs i el Maresme de participar en activitats gratuïtes per a totes les edats. Destaca el festivalet de clown La Regadora, que se celebra al Centre Cívic Besòs. Aquest divendres 12 de juliol, es representa L’Atracció, un espectacle itinerant que transcorre per la rambla Prim. I dijous 18 de juliol, se celebra l’espectacle inaugural de l’exposició Papers de circ, amb el Professor Karoli.

També el mateix dijous 18 de juliol, el Centre Cultural La Farinera del Clot ofereix un nou espectacle del seu cicle d’humor Endorfines.  L’artista Jean Philipppe Kokkolas presenta l’obra de circ i malabars Sin remite, a partir de les 20 h.

I un tercer esdeveniment pel mateix dijous. Es tracta de la projecció de la pel·lícula Campeones a l’Auditori de Sant Martí, amb la presència del seu actor principal, Javier Gutiérrez Álvarez.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @anasebcn: la floració de les tipuanes tenyeix de groc els carrers dels barris.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.