Pedalada popular i una cinquantena d'activitats a la Festa de la Bicicleta!

19/03/2019 - 12:50 h

Bicicleta. El diumenge 24 de març gaudeix d'una jornada cívica i participativa en la qual la bicicleta és la protagonista

Arriba la jornada cívica i participativa de foment de l'ús de la bicicleta a la ciutat. Es farà el diumenge 24 de març i la proposta estrella serà la creació d'un mosaic de persones que dibuixarà una gran bicicleta visible des del cel.

La Bicicletada i la Festa de la Bici s’avança una mica al calendari i enguany se celebra el diumenge 24 de març. Torna amb l’esperit de sempre: una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania i en què el vehicle de dues rodes és el protagonista absolut.

La Bicicletada passa per Sant Martí

A les 10.00 h del matí comença la passejada en bicicleta amb un recorregut d’11km pels carrers de la ciutat. L’inici és des de l’encreuament del carrer d’Aragó i el passeig de Sant Joan, i l’arribada és al passeig Lluís Companys. És una activitat sense límit d’edat, oberta a tothom i en la qual no és necessari realitzar una inscripció prèvia.

El recorregut serà el següent: carrer d’Aragó fins arribar a la plaça Espanya. Baixarà per l’avinguda del Paral·lel girarà el carrer Floridablanca i per la ronda de Sant Antoni fins a la plaça Universitat. Des d’allí arribarà a la plaça de Catalunya pel carrer Pelai i enllaçarà amb el carrer Fontanella, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Trafalgar, i arribarà al passeig Lluís Companys.

Allà farà una volta pel carrer del Comerç, els passejos Picasso i Pujades, els carrers Marina, Pallars, Badajoz, Almogàvers i Roger de Flor, l’avinguda Vilanova i el passeig de Sant Joan, per arribar novament al passeig de Lluís Companys, on finalitzarà el recorregut. Però no la festa!

Una cinquantena d’activitats entorn la bicicleta

Un any més el passeig de Lluís Companys s’omplirà d’activitats relacionades amb el món de la bicicleta. La Festa de la Bicicleta també començarà a les 10.00 hores.

Aquest any brillarà amb la seva acció estrella: un mosaic de persones que dibuixarà una gran bicicleta visible des del cel. Aquesta serà el tribut a un dels mitjans de transport que més ens agrada: la bici, el vehicle saludable i sostenible per excel·lència.