Nou curs de formació per a joves

26/01/2016 - 10:56 h

La Fundació Trinijove i l'Observatori d'Economia Solidària engeguen una formació en el sector de les noves tecnologies, especialitzada en el reciclatges i reutilització d'aparells elèctrics i electrònics, per joves d'entre 18 i 29 anys.

La Fundació Trinijove i l’Observatori d’Economia Solidària engeguen una formació en el sector de les noves tecnologies, especialitzada en el reciclatges i reutilització d’aparells elèctrics i electrònics, en el marc del programa Garantia Juvenil orientada a joves d’entre 18 i 29 anys.

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu que te com a objectiu garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o d’un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.

La formació centrada en noves tecnologies, economia circular i col·laborat iva i emprenedoria, formarà als joves en un sector en expansió i creixement que ha experimentat una alta demanda de professionals en els darrers anys.

El curs constarà de dues etapes:

  • Formació en TIC + economia circular i col·laborativa (105 h)
  • Formació en emprenedoria (45 h)

Al finalitzar la formació, professionals de la creació d’empreses, juntament amb els tècnics de Trinijove, tutoritzaran aquelles persones o aquells grups de persones que desitgin desenvolupar el seu propi pla d’empresa amb les eines adquirides i crear el seu propi negoci.

Per accedir al programa o ampliar la informació:

telèfon: 933459221 

correu electrònic: mserrano@trinijove.org