Convocat un nou ple del Consell del Districte de Sant Martí per videoconferència

02/07/2020 - 22:00 h

Participació. La sessió, que se celebrarà el 9 de juliol a la tarda, es desenvoluparà de forma semipresencial per videoconferència, i la ciutadania podrà participar-hi telemàticament en els punts de l'ordre del dia i seguir-lo per streaming

La sessió, que se celebrarà el 9 de juliol a la tarda, es desenvoluparà de forma semipresencial per videoconferència, i la ciutadania podrà participar-hi telemàticament en els punts de l'ordre del dia i seguir-lo per streaming

El Consell de Districte del passat mes de maig va ser el primer que es va celebrar a distància per videoconferència a conseqüència del confinament. En aquesta ocasió, les noves formes de treballar derivades de la crisi de la covid-19 fan que el ple del dious 9 de juliol es desenvolupi de forma semipresencial amb una part dels membres del Consell a la sala d’actes i una altra part per videoconferència.

El plenari, que començarà a les 18.30 h, s’emetrà per streaming i es podrà seguir en directe a través del següent enllaç:

Consell de Districte de Sant Martí: emissió en directe

D’acord amb l’art. 38 de les Normes Reguladores de Funcionament dels Districtes, tant les entitats com la ciutadania poden intervenir sobre els temes concrets dels punts que figuren a la part decisòria, d’impuls i control i en el torn final obert de l’ordre del dia sobre altres temes d’interès general.

Atesa la circumstància de no presencialitat de públic (les característiques de la sala d’actes no permeten mantenir les mesures de seguretat i sanitàries adequades), el veïnat de Sant Martí pot sol·licitar la seva intervenció sobre els punts de l’ordre del dia (vegeu-los en l’apartat “Adjunts”) a través de l’espai habilitat al web d’Atenció en línia accessible a través de l’enllaç següent:

Consell de Districte de Sant Martí: petició d’intervenció

La sol·licitud s’ha de presentar com a màxim 24 hores abans de l’inici de la sessió (fins al dimecres 8 de juliol, a les 18.30 h).

La Presidència del Consell del Districte donarà compte en el punt a què es refereixin de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquest canal, donant la paraula durant la sessió al membre del Govern del Districte que hi hagi de donar resposta.