Cinema fet a la ciutat amb Pantalla Barcelona

10/10/2019 - 14:05 h

cultura i lleure. A Sant Martí, hi participa el Centre Cívic Can Felipa – Poblenou, que ofereix la projecció de vuit films durant l’últim trimestre de l’any.

A Sant Martí, hi participa el Centre Cívic Can Felipa – Poblenou, que ofereix la projecció de vuit films durant l’últim trimestre de l’any.

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada i/o produïda a Barcelona per donar-la a conèixer a la ciutadania. Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona, que apropa als diferents districtes el cinema més actual fet a la ciutat.

El Centre Cívic Can Felipa – Poblenou participa en la quarta edició del Pantalla Barcelona projectant de forma gratuïta vuit films, entre curts i llargmetratges:

Entre dos aguas
Divendres 11 d’octubre, 19 h

Curtmetratges: Paral·lel 10, Vaca i Soleá: els néts dels altres catalans
Divendres 8 de novembre, 19 h

Ferides i Con el Viento
Dimecres 20 de novembre, 18 h

Comandant Arian: una història de dones, guerra i llibertat
Divendres 29 de novembre, 19 h

Viaje al cuarto de una madre
Divendres 13 de desembre, 19.30 h

Hi participen també els Centres Cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, La Sagrera “La Barraca” i l’Ateneu Fort Pienc.

En aquesta edició de Pantalla Barcelona, es renova la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema i el Cicle Gaudí i s’obren vincles amb els Festivals de Cinema de la ciutat a través de Catalunya Film Festivals. A més, el col·lectiu Dones Visuals col·labora amb l’activitat paral·lela Els oficis del cinema on es dona visibilitat a la presència de la dona en el món del cinema.