Oberta la convocatòria dels Premis Sant Martí 2019

19/06/2019 - 13:08 h

Cultura i lleure. Són un reconeixement a la tasca de persones, col·lectius i institucions del Districte. Hi ha temps per presentar les candidatures fins l'11 d'octubre

Els guardons reconeixen la tasca desenvolupada per persones, col·lectius i institucions de Districte. Hi ha temps per presentar les candidatures fins al dia 11 d'octubre.

Les entitats i persones interessades a participar en els 57ns Premis Sant Martí tenen fins al dia 11 d’octubre per presentar les seves candidatures, un mes abans de l’acte de lliurament dels premis.

Aquestes distincions volen reconèixer el treball realitzat per entitats i la ciutadania del Districte que han tingut especial rellevància o han esdevingut d’interès públic.

En la present edició, s’han establert tres modalitats diferents:

 • Premi Sant Martí a títol individual
 • Premi Sant Martí a títol col·lectiu
 • Premi Sant Martí de promoció econòmica, social o cooperativa

Totes les candidatures hauran d’estar avalades per una federació o coordinadora d’entitats del districte, o per cinc entitats de Sant Martí, i totes plegades hauran de constar inscrites en el Fitxer General d’Entitats de l’Ajuntament de Barcelona.

En el document de presentació de la candidatura, caldrà adjuntar-hi: la còpia de l’acta de la reunió en què se n’ha acordat la participació, el currículum on constin els mèrits de la candidatura presentada i una fotografia en el cas de persones, el logotip en la resta de casos.

La sol·licitud es tramita a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (pl. Valentí Almirall, 1) mitjançant una instància i adjuntant la documentació requerida a les bases.

Les medalles Sant Martí

Durant la gala de lliurament dels premis, es concedeixen també les Medalles de Sant Martí, un reconeixement públic al treball que han dut a terme durant l’any diferents persones i entitats del districte.

S’estructuren en cinc categories:

 • Medalla cultural
 • Medalla esportiva
 • Medalla a la justícia social
 • Medalla a la iniciativa juvenil
 • Medalla al món del treball

Qualsevol persona o entitat de Sant Martí pot presentar la seva candidatura per rebre les medalles. A la sol·licitud, s’ha d’incloure un currículum del candidat o candidata i l’aval de tres entitats.

Paral·lelament, s’atorgaran altres medalles en virtut dels anys d’activitat:

 • Medalla d’Or a les entitats que compleixen 100 anys
 • Medalla d’Argent a les entitats que compleixen 75 o 50 anys.
 • Medalla de bronze a les entitats que compleixen 25 anys.

La sol·licitud ha d’anar acompanyada de documentació que acrediti la tasca desenvolupada al districte i la seva antiguitat.

El termini i procediment per a la formalització de la presentació de les medalles és el mateix que en el cas dels premis: fins a l’11 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.