Oberts a l’agost

31/07/2019 - 11:44 h

Ajuntament. Alguns equipaments de Sant Martí no tanquen per vacances, com l’OAC, el Centre Cívic Besòs o la biblioteca Poblenou – Manuel Arranz.

Alguns equipaments de Sant Martí no tanquen per vacances: l’OAC, l’OH, el CSS Clot – Camp de l’Arpa, el Centre Cívic Besòs, la biblioteca Poblenou – Manuel Arranz i el Casal de Gent Gran Joan Maragall.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Sant Martí continua operativa durant el mes d’agost però amb serveis mínims a causa d’unes obres de rehabilitació. De l’1 al 31 d’agost, només s’atendrà al públic amb cita prèvia i per realitzar determinats tràmits.

L’Oficina de l’Habitatge (OH) de Sant Martí roman oberta tot l’estiu però amb horari reduït: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h, fins al 30 de setembre. A partir del mes d’octubre, funcionarà en el seu horari habitual. El Punt d’Assessorament Energètic, situat a l’OH, està operatiu en el mateix horari.

Centres de Serveis Socials

El CSS Clot – Camp de l’Arpa és l’únic Centre de Serveis Socials que està obert tot el mes d’agost a Sant Martí. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h.

El CSS Besòs – Maresme atén de 9 a 13.30 h de dilluns a divendres durant el mes d’agost, excepte del 10 al 25 d’agost, que roman tancat.

Els CCS Poblenou, Sant Martí – Verneda i El Parc – Vila Olímpica tanquen durant aquest període.

Centre Cívic Besòs

A finals del mes de juliol, els Centres Cívics de Barcelona tanquen el curs 2018 / 2019. L’activitat es reprèn dilluns 2 de setembre, tot i que hi ha equipaments que mantenen les portes obertes però sense activitat cultural. A Sant Martí, l’únic que està obert és el Centre Cívic Besòs, en horari especial.

Durant el mes d’agost, aquest Centre Cívic només tanca els caps de setmana. De l’1 al 9 d’agost, obre de 9 a 14 h. Entre el 12 i el 23 d’agost, redueix el seu horari una hora: de 10 a 14 h. En els últims dies del mes, obre a les 9 h i tanca a les 14 h.

Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz

Respecte a les biblioteques del districte, només es manté oberta aquest mes d’agost la biblioteca Poblenou – Manuel Arranz, en el seu horari habitual:

  • Dilluns i divendres, de 16 a 20.30 h
  • Dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h
  • Dissabtes, de 10 a 14 h

La sala d’estudi tanca des del dimecres 17 de juliol fins al dilluns 26 d’agost (ambdós inclosos). A més, la biblioteca organitza dijous 22 d’agost l’activitat infantil “Llibre animat, els secrets de l’animació”, per a infants de 8 a 13 anys (gratuïta).

Casal de Gent Gran Joan Maragall

Aquest Casal del Besòs és l’únic dedicat a la Gent Gran de Sant Martí que no tanca durant l’agost, però només està operatiu a les tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h.

Tancats per vacances

Els Casals de Barri i el Punt InfoJove (PIJ) de Sant Martí estan tancats durant l’agost.

El PIAD (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) del districte també roman tancat, del 5 al 31 d’agost. Les dones que necessitin ser ateses o realitzar alguna consulta durant aquest període, poden dirigir-se als PIAD de l’Eixample, Gràcia o Nou Barris.