Comença la urbanització del carrer del Marroc, entre els carrers de l'Agricultura i de Josep Pla

17/01/2019 - 12:02 h

Obres. La urbanització d'aquest tram així com les millores urbanístiques de tot el vial finalitzaran al gener del 2020

La urbanització d'aquest tram i les actuacions de millora de l'espai públic a tot el carrer del Marroc permetran donar continuïtat a la via i finalitzaran al gener del 2020.

Les obres d’urbanització del carrer del Marroc en el tram comprès entre els carrers de l’Agricultura i de Josep Pla, comencen aquest mes de gener. Aquestes obres permetran completar les actuacions dutes a terme recentment entre els carrers de Puigcerdà i de Selva de Mar.

A més, per donar continuïtat a tot el carrer, es durà a terme la plantació de l’arbrat i jardineria al tram sencer, és a dir, entre els carrers de la Selva de Mar i de Puigcerdà. A més, també s’hi instal·larà enllumenat i la posada en marxa de la xarxa de recollida pneumàtica. 

Millora de la qualitat de vida de les persones

Aquestes obres formen part del conjunt d’actuacions de millora de l’espai públic que l’Ajuntament de Barcelona impulsa a tota la ciutat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones gràcies a treballs relacionats amb la mobilitat, l’aportació del verd, l’accessibilitat o la connexió entre barris.