Open Day: portes obertes a diversos espais creatius del Poblenou

30/04/2019 - 12:31 h

cultura. Aquest dissabte 4 de maig, el públic podrà gaudir d’un munt d’activitats gratuïtes per descobrir què està passant al districte cultural i creatiu de Barcelona.

Aquest dissabte 4 de maig, el públic podrà gaudir d’un munt d’activitats gratuïtes per descobrir què està passant al districte cultural i creatiu de Barcelona.

L’associació Poblenou Urban District organitza la 7a edició de l’Open Day dissabte 4 de maig a diferents espais del Poblenou. Des de les 12 h fins a les 23 h, les persones interessades podran participar en un ampli ventall de propostes culturals al voltant de l’art, la creativitat, la gastronomia i la música.

Consulta la programació!

Més de 80 espais participen enguany en aquesta iniciativa. Els col·laboradors pertanyen a diversos sectors professionals: galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues i hotels.

El Poblenou Open Day aconsegueix durant un dia que la comunitat creativa del Poblenou obri les portes d’espais que generalment estan tancats al públic. A més, les persones visitants del Museu del Disseny podran accedir de franc a totes les seves exposicions.

Tots els participants ofereixen al públic la possibilitat d’assistir a diferents activitats gratuïtes o de beneficiar-se de promocions especials organitzades únicament durant aquesta jornada. A més de les experiències dissenyades per a l’ocasió, com el Windows Art Circuit o el Makers Spaces Circuit, enguany se celebra la primera edició del Music Urban Circuit.

Music Urban Circuit (MUC)

El MUC neix com a resposta a una demanda creixent del públic del Poblenou Urban District d’una programació musical més enllà de l’habitual. Amb cinc anys d’experiència en l’organització del Windows Art Circuit, l’associació presenta una convocatòria per a bandes, solistes o DJ emergents a la vegada que ofereix a la ciutadania un recorregut musical singular pels espais de la comunitat.

Les bandes finalistes tindran suport per realitzar un live show i, a través del vot popular i d’un jurat professional, la banda o artista guanyadora i els dos finalistes actuaran a la sala La Nau. El concert serà gravat amb material professional i lliurat a les persones participants perquè puguin seguir el seu camí professional.

Les sales Razzmatazz i La Nau se sumen a aquest circuit musical amb la voluntat de ser els motors d’una revolució cultural i creativa al barri del Poblenou. Durant el Poblenou Open Day, la sala Razzmatazz acull gran part de les actuacions del MUC a les seves sales Pop Bar i Rex. La Nau acollirà els concerts del grup guanyador i finalistes.

Artistes seleccionats pel MUC 2019:

Harvey Touch · Urban Rooftop (Playground) · 20 h 
Naive Nights  · Razzmatazz (Pop bar) · 16 h
Person Person · Razzmatazz (Pop bar) · 17 h
Los Coming Soon · Razzmatazz (Pop bar) · 18 h
Ruxxo · Razzmatazz (Pop bar) · 19 h
Dj Monile · Razzmatazz (Rex Room) · 14 h
La De Nadie · Blu Bar (terraza) · 19 h
Ayora · Spaces22@ · 13 h
Kim Kuipiers · Urban Hub (Simon, patio) · 18 h
Tu no existes · Encants (3a planta) · 13.30 h
Esas· Hilton Diagonal Mar (Lobbie) · 12 h