Participa en la Cursa Atlètica del Poblenou!

31/07/2019 - 09:45 h

Esports. Aquesta activitat forma part dels actes de la Festa Major del Poblenou. Les inscripcions estan obertes fins al 5 de setembre.

Aquesta activitat forma part dels actes de la Festa Major del Poblenou. Les inscripcions estan obertes fins al 5 de setembre.

La XXIV Cursa Atlètica del Poblenou se celebra diumenge 8 de setembre de 2019 a partir de les 8.30 h. Es tracta de la primera cursa de la temporada a Barcelona i es pot participar en dues modalitats, segons la distància: 5 i 10 km. L’edició del 2018 va comptar amb la participació de gairebé 1.000 corredors i corredores.

La novetat més destacada d’enguany és el canvi de recorregut. La cursa transcorre pel barri de Provençals del Poblenou; el circuit comença i finalitza als voltants de la plaça d’Espronceda (carrer Perú cantonada amb c. Espronceda):

  1. Perú, c. Bilbao, c. Marroc, av. Diagonal, c. Ciutat de Granada, Gran Via de les Corts Catalanes, c. Llacuna, c. Perú, rbla. Poblenou, c. Perú, c. Bilbao, Gran Via de les Corts Catalanes, c. Josep Pla, c. Perú, c. Bac de Roda, c. Perú.

El període d’inscripció va començar el mes de maig i finalitza dimecres 5 de setembre. Les inscripcions es poden formalitzar a través d’internet:

Inscripció cursa 10 km

Inscripció cursa 5 km

Les persones interessades a participar-hi també poden inscriure’s presencialment a:

  • Auto Recambios Gran Via (Gran Via de les Corts Catalanes, 990), de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h.
  • Prorunners (C. Ramon Turró, 303) de dilluns a divendres, de 9 a 15 h.

Les persones participants podran recollir el dorsal, la bossa i la samarreta a la plaça d’Espronceda, en horari:

  • Divendres 6 de setembre, de 16 a 20 h
  • Dissabte 7 de setembre, de 10 a 20 h

En l’arribada, l’organització oferirà als corredors i corredores un entrepà de botifarra, beguda i un iogurt.