Poblenou Open Night: la gran cita anual amb la comunitat creativa

17/11/2021 - 15:23 h

cultura. El divendres 26 de novembre a la nit, més de 50 espais del barri obren les seves portes per oferir propostes culturals gratuïtes.

Ja fa set anys que desenes d'espais culturals del barri del Poblenou obren les seves portes durant cinc hores per oferir propostes cultural gratuïtes en horari nocturn. Es tracta de l'esdeveniment Poblenou Open Night, que enguany arriba a la vuitena edició en la qual també es donaran a conèixer nous talents de l'escena musical a través del Music Urban Circuit.

La nit del divendres 26 de novembre, la comunitat creativa del Poblenou obres les portes de les set de la tarda a la mitjanit per oferir propostes culturals gratuïtes així com promocions especials. Es tracta de la vuitena edició del Poblenou Open Night, un esdeveniment cocretat per l’associació privada sense ànim de lucre Poblenou Urban District i els mateixos socis.

Els més de 50 espais que es poden visitar són: galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels.

Consulta aquí la programació completa del Poblenou Open Night

Les exposicions i les mostres d’arts seran les grans protagonistes de la nit. Al Centre d’Art Contemporani Piramidón per exemple, es podrà visitar la nova exposició i els tallers dels artistes residents Lucas Estévez i Ramiro Peón Veiga, i al Centre de Creació Cultural i Artística Palo Alto, es podrà conèixer la nova mostra Light Art: Interludis de Maurici Ginés.

Els i les amants de la tecnologia podran descobrir el laboratori Fab Lab Barcelona, l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC), per conèixer els resultats de les darreres investigacions. I de la seva banda, un bon grapat d’espais gastronòmics ja tenen a punt propostes ben diverses.

També destaquem activitats com ara el projecte Exohive realitzat pels alumnes del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Creatius, organitzada per l’escola de disseny BAU, entorn les experiències immersives. I es podran visionar set curtmetratges al FX Animation Film Fest 2021, organitzat per FX Animation en col·laboració amb Ràdio 4 (RNE).

Una nit per descobrir nous talents musicals

En el marc del Poblenou Open Night, l’organització impulsa la segona edició del Music Urban Circuit (MUC), un itinerari per escenaris, sales de concerts i espais singulars de la zona per donar a conèixer nous talents de l’escena musical barcelonina. Els concerts dels DJs i artistes emergents guanyadors es faran a la Sala 1 de Razzmatazz, Bridge_48 i BAU.

 

Més informació