'Polster', o la reflexió sobre els cartells de Barcelona

06/08/2016 - 23:26 h

L'exposició, que fa un recorregut per la història dels cartells, es podrà veure al Disseny Hub fins al diumenge 28 d'agost

 

L’exposició, que fa un recorregut per la història dels cartells, es podrà veure al Disseny Hub fins al diumenge 28 d’agost

Cada dia estem exposats a milers d’impactes publicitaris, tant en la nostra relació amb els mitjans de comunicació com en la manera com ens relacionem amb l’espai públic. Marquesines, autobusos, expositors; la publicitat és a tot arreu, un suport que ha canviat molt en els últims anys com demostra l’exposició que ens ofereix fins al 28 d’agost el Disseny Hub Barcelona (pl. Glóries Catalanes, 37).

‘Polster: el pols del cartell de carrer’ és el títol d’aquesta mostra que compta amb David Torrents i Marc Martí com a comissaris. Mitjançant exemples de cartells que hem pogut veure als nostres carrers es crea el contingut de l’exposició, un conjunt de propostes que formen part de la nostra memòria visual i de la manera com les marques es relacionen amb l’espai del dia a dia. Hi participen 25 dissenyadors i estudis de disseny que contribueixen cedint els cartells que han realitzat en els últims anys.

Un dels efectes més sorprenents d’aquesta exposició serà el seu constant canvi. La popular empresa de publicat Marc Martí col·labora amb l’exposició penjant nous cartells cada setmana al mur de quatre metres instal·lat. Una mostra canviant com el mateix carrer que es transforma a cop de cartell cada setmana.

*

Cultura a Sant Martí