Comença la programació artística de la Sala La Pau

05/04/2019 - 09:47 h

Pla de barris. El divendres 5 d'abril la Sala La Pau s'obre al barri amb una programació anual d'espectacles culturals de proximitat

El divendres 5 d'abril la Sala La Pau s'obre al barri amb una programació anual d'espectacles culturals de proximitat

El barri de la Verneda i la Pau compta amb un altre espai de promoció cultural, la Sala La Pau, ubicada a l’escola del mateix que hi ha al carrer d’Extremadura, 15.

El 22 de febrer ja es va presentar a la ciutadania aquest nou espai, que establirà una xarxa d’equipaments culturals amb l’Auditori de Sant Martí i la Sala Carlos Díaz (al Besòs i el Maresme). Això ha estat possible gràcies a les obres d’adequació que han permès transformar la sala d’actes de l’escola en una sala de teatre en la qual es preveu la calendarització d’activitats pròpies del centre educatiu i una programació cultural pròpia on es podran dinamitzar activitats comunitàries en benefici dels veïns i les veïnes.

Aquesta actuació forma part d’un dels projectes impulsats pel Pla de Barris a la Verneda i la Pau per millorar-ne l’accessibilitat i la vida comunitària, i combatre-hi les desigualtats en educació en aquest barri.

Tarda de portes obertes

Per celebrar-ho s’ha programat una tarda de portes obertes, que es farà el divendres 5 d’abril a la mateixa sala d’actes amb diverses actuacions culturals i musicals.

17.30 h – Batucades de la Pau, Els Horts i La Palmera
18.10 h – Accés a la sala
18.25 h – Rebuda a càrrec de l’equip directiu de l’equipament escolar i de les entitats veïnals
18.35 h – Projecció del documental Popularri 2018 (30 min), amb comentaris humorístics a càrrec de representants de la Coord. Vern.
19.15 h – Presentació del Primavern i el Popularri 2019, així com del Bestiuari, que tindrà lloc l’endemà 6 d’abril

L’oferta cultural de la sala continuarà al llarg de l’any, i de moment ja s’hi han programat les següents activitats.

27 d’abril, a les 18.00 h
Petit Cineclub: El Grúfal
Cinema per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys
Inclòs en el cicle Barcelona Districte Cultural

27 de juny, a les 18.00 h
Petit Cineclub: La història de la pera gegant
Cinema amb Pack Màgic