Portes obertes als centres docents de Sant Martí

19/02/2016 - 11:28 h

Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius públics i concertats per tal que les famílies puguin fer la seva tria.

Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius públics i concertats per tal que les famílies puguin fer la seva tria.

Les jornades de portes obertes van adreçades a les famílies  amb fills que hagin de cursar segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària obligatòria (ESO), o que hagin de canviar de centre.

Tota la informació actualitzada de manera permanent sobre les jornades de portes obertes i, posteriorment, sobre el procés de preinscripció i matrícula la trobareu al web municipal d’Educació, que enllaça amb el web del Consorci d’Educació de Barcelona.

També s’ofereix informació de tot el procés a través del web del consistori, de les oficines d’atenció ciutadana, del telèfon municipal d’atenció ciutadana (010) y del Twitter municipal @bcn_ajuntament.

Aquestes accions informatives tenen com a objectiu facilitar la màxima informació possible a les famílies de les Jornades de Portes Obertes i, també, posteriorment del procés de preinscripció i matrícula.

El calendari de les preinscripcions

Des del 15 de febrer
Jornades de Portes Obertes als centres d’ensenyament.

Del 30 de març al 7 d’abril
Presentació sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria (ESO).

Del 30 de març al 15 d’abril
Presentació sol·licituds per a ensenyaments professionals de música i dansa.