Preparats per al Cros de Sant Martí!

17/11/2021 - 20:52 h

esport i joventut. La 18a cursa escolar de Sant Martí se celebra aquest diumenge 21 de novembre al Centre Esportiu Municipal La Mar Bella i al parc del Poblenou.

La 18a cursa escolar de Sant Martí se celebra aquest diumenge 21 de novembre al Centre Esportiu Municipal La Mar Bella i al parc del Poblenou.

S’hi preveu la participació de mig centenar de nens, nenes i joves de totes les categories escolars, des d’educació infantil a juvenil. El Cros de Sant Martí es disputarà seguint les mesures sanitàries indicades pel PROCICAT.

La prova començarà a les 10 h a la pista d’atletisme del centre esportiu i s’hi faran diverses sortides, per categories. Està previst que la jornada finalitzi cap a les 13 h.

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, organitzador de l’esdeveniment, torna a apostar per la sostenibilitat instal·lant un punt d’hidratació d’Aigües de Barcelona amb gots reutilitzables. També hi haurà animació per a les famílies amb DJ Plàstic. Després de la cursa, es lliurarà una bossa amb obsequis a cadascun dels i les esportistes i una medalla als primers classificats i classificades de cada categoria.