Primera prova esportiva a la ciutat per “remuntar Barcelona”

01/07/2020 - 13:04 h

Esports. Diumenge 5 de juliol, els carrers de la ciutat tornaran a ser l’escenari d’un esdeveniment esportiu popular de gran magnitud, com ho serà la celebració de la prova “1, 2, 3, a remuntar Barcelona”

Diumenge 5 de juliol, els carrers de la ciutat tornaran a ser l’escenari d’un esdeveniment esportiu popular de gran magnitud, com ho serà la celebració de la prova “1, 2, 3, a remuntar Barcelona”

L’esdeveniment, organitzat per l’Institut Barcelona Esports, consistirà en una prova de quatre disciplines esportives: natació, ciclisme, cursa a peu i, per acabar, una classe magistral de ciclisme de sala a l’esplanada del Palau Sant Jordi. S’espera que hi participin 600 atletes.

La prova de natació es desenvoluparà a la platja de la Nova Mar Bella. Es tracta d’un recorregut triangular d’1 km amb sortida i arribada al mateix punt. L’horari per poder completar aquesta disciplina és de 9 a 14 h i de 17 a 20 h.

La nadadora Mireia Belmonte,
el ciclista Miguel Induráin i
el maratonià Martín Fiz
seran els ambaixadors de la prova

Esport amb totes les garanties sanitàries

La prova s’ha dissenyat per garantir les mesures de seguretat i de salut pública. Les persones participants escolliran quan sortiran i en quines modalitats participaran. Es garantirà el distanciament entre les persones que hi participin, es disposarà de gel higienitzant i de mascaretes en tots els segments, hi haurà un guarda-roba en cada sortida i l’equip tècnic estarà equipat amb els elements de seguretat necessaris.

Una triatló per lluitar contra la covid-19

L’esdeveniment multidisciplinari “1, 2, 3, a remuntar Barcelona” destinarà els beneficis de la inscripció dels atletes a la lluita contra la covid-19 que encapçala l’Hospital del Mar, que avança en la recerca i el desenvolupament de mètodes eficients per diagnosticar i tractar els pacients de covid-19, sobretot els més greus.