L'alumnat de l'eix Besòs puja a l'escenari a la trobada Mus-e

17/04/2019 - 13:03 h

Educació i estudis. La mostra es farà el dia 24 d'abril a l'Auditori de Sant Martí amb actuacions basades en el treball de les emocions i els valors

El programa Mus-e, impulsat per la Fundació Yehudi Menuhin, fomenta valors per la convivència educativa, social i cultural a través de l’art. El 24 d'abril, l'alumnat de les escoles participants, pujaran a l'escenari per oferir una petita mostra del treball realitzat.

Durant tot el curs, l’alumnat de primària i secundària de cinc escoles del Districte dels barris del Besòs i el Maresme i de la Verneda i la Pau, treballen la interculturalitat. 

Ho fan a través de diverses sessions i tallers del programa Mus-e, un projecte conegut internacionalment que pretén afavorir la integració social d’infants desfavorits utilitzant l’art com a eina de cohesió social, defensar els drets de les minories culturals i fomentar de la convivència i la tolerància.

Com a mostra del programa, el dimecres 24 d’abril se celebra la Trobada Mus-e intercentres de Sant Martí. Es durà a terme a l’Auditori de Sant Martí (plaça d’Angeleta Ferrer, 2). Es tracta d’una trobada de convivència i festiva entre l’alumnat, el professorat i el grup d’artistes participants. A partir de les 11.00 h un grup de cada centre participant realitzarà una actuació.

Escola Eduard Marquina
Escola Concepción Arenal
Escola Prim
Escola La Pau
Escola Baldomer Solà, de Badalona

VÍDEO: 2a trobada MUS-E

Un programa de ressò internacional

MUS-E està gestionat per la Fundació Yehudi Menuhin. El programa va començar a Suïssa l’any 1994 i actualment es desenvolupa a 450 escoles de 12 països. Hi col·laboren 1.000 artistes i en són beneficiaris més de 50.000 infants.

Compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i els Ministeris d’Educació, Cultura i Esport i de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.