Propostes formatives per a entitats

02/07/2019 - 12:59 h

Formació. 'Forma't en xancletes' es fa el dimecres 10 de juliol a Torre Jussana, en una jornada amb activitats i tallers

Des de la digitalització, la perspectiva de gènere i el desenvolupament sostenible fins a la dinamització de les reunions i les campanyes amb impacte. Són alguns dels temes que es tractaran a la sessió impulsada des de l'equipament de Torre Jussana i dirigida a les entitats de tota la ciutat.

El dimecres 10 de juliol, l’equipament municipal Torre Jussana proposa el Forma’t en xancletes, una sessió lúdico-formativa dirigida a les entitats de la ciutat. Es duran a terme tallers i conferències sobre temàtiques d’interès associatiu.

Aquestes sessions es faran a la fresca, aprofitant els jardins i el pati de l’equipament situat a l’av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 (al Districte d’Horta-Guinardó) i, posteriorment, es realitzarà un vermut musical per facilitar l’intercanvi d’experiències entre les associacions participants.

La xerrada inaugural porta per títol “Digitalitzem-nos! Per què, com i què implica per a l’entitat?”. D’altra banda, es proposen diverses propostes formatives, tres en franja de matí i tres a la tarda:

  • Perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per a entitats.
  • Els objectius de desenvolupament sostenible: què podem aportar des de les associacions?
  • Som part del canvi! Idees i opcions per fer un consum responsable des de l’entitat
  • Treballar les emocions per millorar l’equip.
  • Com dinamitzar reunions per tal que siguin profitoses i divertides?
  • Com fer campanyes que tinguin impacte.

La inscripció és gratuïta i oberta a totes les associacions de la ciutat. Per assessorament, trucar al 932 564 118 o enviar un correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.