Propostes per a tots els gustos a l’Agenda de Sant Martí

18/03/2019 - 15:41 h

CULTURA I LLEURE. La ciència, La música, l’esport i la participació ciutadana protagonitzen l’agenda d’aquesta setmana.

La ciència, La música, l’esport i la participació ciutadana protagonitzen l’agenda d’aquesta setmana.

La ciutat de Barcelona s’ha convertit en un dels pols de coneixement, recerca i experimentació científica més importants d’Europa. La Biennal Ciutat i Ciència és una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana.  El districte de Sant Martí acull tres interessants debats d’un ampli programa adreçat a tots els públics.

L’Auditori Sant Martí acull dos interessants propostes musicals aquest cap de setmana. El Quinteto Dequera! ens aproparà a l’obra del compositor argentí Astor Piazzola mentre que el Cor Ciutat de Mataró i Joan Vives dedicarà els tradicionals Diumenges de Clàssica a Johann Sebastian Bach.

L’esport estarà present al nostre districte de la ma de la Festa de la Bici i, també, amb la cloenda de la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya.

D’altra banda, continuen les activitats que diverses entitats de Sant Martí han organitzat per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @catamaulet.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.