Què pots fer a Sant Martí fins al 24 de juny?

14/06/2018 - 10:39 h

Cultura i lleure. Els 25 anys del Consell de Dones de Sant Martí i les Festes Majors del Besòs i el Maresme, de la Palmera i de la Pau protagonitzen l'agenda quinzenal

L’Agenda de Sant Martí arriba al 24 de juny amb moltes activitats festives, com ara els 25 anys del Consell de Dones de Sant Martí i les Festes Majors del Besòs i el Maresme, de la Palmera i de la Pau.

El dijous 14 de juny se celebren els 25 anys del Consell de Dones de Sant Martí amb la presència de moltes de les dones que van participar en la seva constitució.

El cap de setmana el protagonitzen tres festes majors: continua la Festa Major del Besòs i el Maresme, la de la Palmera i la de la Pau, al la Verneda i la Pau. Totes tres acaben diumenge 17 de juny.

Les biblioteques de Sant Martí proposen per aquest dissabte 16 de juny una sortida matinal per descobrir la història del barri del Besòs i el Maresme, concretament sobre la lluita veïnal a l’última transformació del litoral. Cal inscripció prèvia.

I també podeu anar buscant un bon lloc per celebrar la revetlla de Sant Joan prop de casa vostra. Consulta les que es faran a Sant Martí!

__________________________________________________
Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí clicant
Agenda de Sant Martí, de l’11 al 24 de juny
__________________________________________________

La foto de la portada és obra de l’instagramer @j14_puji i plasma l’encant de la plaça de Prim al Poblenou.

L’agenda d’activitats del districte recull les activitats i els actes socials, culturals i esportius de tots els barris, dia per dia, organitzats per entitats i equipaments del districte a qualsevol espai de qualsevol barri.