Reactiva el teu negoci amb ‘Comerç a Punt’!

27/10/2020 - 10:42 h

Aquest programa municipal ofereix assessorament professional individualitzat i gratuït als i les comerciants de la ciutat que vulguin redreçar el seu negoci.

Aquest programa municipal ofereix assessorament professional individualitzat i gratuït als i les comerciants de la ciutat que vulguin redreçar el seu negoci, adaptar-lo a nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda.

Les persones interessades en aquest servei disposaran d’entre 5 i 12 hores d’assessorament. Podran triar si el volen rebre presencialment en l’establiment o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball. Les places són limitades fins a l’exhauriment de la bossa d’hores disponible.

Comerç a punt – Sol·licita el servei!

Per inscriure’s, s’ha de seleccionar el programa “Plans de recuperació econòmica”. Un cop feta la inscripció, des de Barcelona Activa contactaran amb la persona sol·licitant per valorar la petició i redreçar-la a l’equip tècnic encarregat de concretar el servei.

D’acord amb l’equip del programa, es podrà triar quan i de quina manera es vol rebre l’assessorament amb l’objectiu de garantir la participació sense interferir en el compliment de les mesures vigents que s’adopten en matèria de salut pública per contenir els brots de covid-19.

Comerç a punt és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, amb la col·laboració dels Districtes de la Ciutat.

Més informació