Recollida d’arbres de Nadal

02/01/2019 - 11:47 h

Medi ambient. L’Ajuntament instal·larà a Sant Martí 21 punts de recollida d’avets i altres ornaments vegetals, del 7 al 17 de gener.

L’Ajuntament instal·larà a Sant Martí 21 punts de recollida d’avets i altres ornaments vegetals, del 7 al 17 de gener.

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona ofereix a la ciutadania diferents espais perquè hi puguin dipositar els tradicionals arbres de Nadal. L’objectiu és evitar pertorbar l’espai públic amb el seu abandonament i, al mateix temps, aprofitar un recurs natural per a la millora del manteniment dels espais enjardinats de la ciutat.

A partir del 7 de gener i fins al 17 de gener del 2019, els serveis de recollida de residus seran els encarregats de la retirada periòdica dels arbres i les branques dipositades pel veïnat  en els diferents espais habilitats.

Els arbres recollits seran transportats per al seu reciclatge al viver municipal, on es trituraran i se’n deixaran madurar les restes per fer posteriorment l’encoixinament o mulching: la cobertura del sòl per protegir-lo dels canvis de temperatura, retenir la humitat a la terra i controlar les males herbes ajudant així a créixer les plantes sanes.

Punts de recollida a Sant Martí:

Av. Diagonal/ Granada / Llacuna
Parc del Clot
Plaça de la Pau
Parc de Carles I
C. Pere IV / Agricultura Treball
Parc del Poblenou
Parc de St. Martí
C. Perú
Rambla Prim, entre Llull i Pallars
Rambla Prim / Guipúscoa
Rambla Prim / Santander
Pl. de la Verneda
Av. Icària / Centre de la Vila
Av. Icària / Àvila
Pl. Doctor Trueta
Jardins Mercè Plantada
Jardins de Can Miralletes
Pl. Doctor Serrat
Pl. Mare Nazária March
Pl. dels Porxos
C. Taulat / Selva de Mar