Reobren els Centres Cívics de Sant Martí

12/06/2020 - 11:01 h

cultura. El Centre Cívic Besòs i el Centre Cultural La Farinera del Clot obren el termini d’inscripcions per als seus tallers presencials intensius del mes de juliol

El Centre Cívic Besòs i el Centre Cultural La Farinera del Clot obren el termini d’inscripcions per als seus tallers presencials intensius del mes de juliol

Han passat tres mesos des que els Centres Cívics de Barcelona van tancar per col·laborar en la lluita contra la covid-19. Durant aquests dies, els equipaments han treballat de portes endins a través d’activitats i tallers on-line, i potenciant les seves xarxes socials amb propostes culturals i formatives de tota mena.  

A partir del dilluns 15 de juny, els centres cívics obren al públic, tot i que amb alguns canvis físics i noves maneres de fer que s’han implementat amb l’objectiu de garantir la seguretat de tothom. A Sant Martí, en tenim cinc:

Progressivament aquests equipaments recuperaran les activitats i els serveis habituals, adaptats a les mesures sanitàries establertes. Per exemple, el Centre Cultural La Farinera del Clot i el Centre Cívic Besòs ofereixen cursos intensius i presencials durant el mes de juliol (inscripcions del 15 al 23 de juny i del 17 de juny a l’1 de juliol, respectivament). El Centre Cívic Besòs ha programat també tallers infantils presencials durant el mes d’agost.

L’aforament als cursos serà reduït per tal de garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu, les places són limitades. Les inscripcions es tramiten preferentment per via telemàtica.

Per la seva banda, el Centre Cívic Sant Martí ofereix la possibilitat de seguir realitzant activitats gratuïtes en línia durant el mes de juliol (inscripcions del 15 al 21 de juny).

El circuit Barcelona Districte Cultural inicia la reprogramació de les funcions que van ser ajornades als mesos de març i abril a causa de la covid-19. A partir de juliol, diferents espectacles ompliran de vida els espais escènics i auditoris dels Centres Cívics de Barcelona.