Desconvocats els Consells de Barri i Sectorials de Sant Martí per motius de prevenció davant la Covid-19

12/03/2020 - 11:00 h

participació. La confecció del PAD o i dels Pressupostos Participatius continua a través de la plataforma Decidim.Barcelona, que permet fer noves aportacions i debatre els projectes i propostes ja presentades

La confecció del PAD o i dels Pressupostos Participatius continua a través de la plataforma Decidim.Barcelona, que permet fer noves aportacions i debatre els projectes i propostes ja presentades

D’acord amb les mesures addicionals preses per l’Ajuntament de Barcelona per evitar la propagació de la Covid-19, queden cancel·lats els Consells de Barri i Sectorials que quedaven pendents i s’han anul·lat els punts de participació itinerants, inclòs també el punt fixe que tenia lloc al Centre Cïvic Sant Martí.

Concretament, les sessions dels òrgans de participació de Sant Martí que han estat desconvocades són les següents:

  • Consell de Salut (dimecres 11)
  • Consell de Barri del Besòs i el Maresme (dijous 12)
  • Consell de Barri del Poblenou (dilluns 16)
  • Consell Escolar (dimarts 17)
  • Consell de Barri de Provençals del Poblenou (dimecres 18)
  • Consell de Barri del Clot i Camp de l’Arpa del Clot (dimarts 24)
  • Consell de Barri de Sant Martí de Provençals (dijous 26)

Els temes principals d’aquests òrgans de participació era la presentació de propostes de millora per al Programa d’Actuació de Districte (PAD) i la definicició de projectes d’invesió per als Pressupostos Participatius per aplicar millorar els barris de Sant Martí.

LA PARTICIPACIÓ CONTINUA, DE MANERA VIRTUAL

Fins al 27 de març, aquests procesos continuen actius a través de la plataforma Decidim.Barcelona, un espai virtual que permet 1) consultar els projectes d’inversió i les propostes de PAD presentats fins ara, comentar-les i seguir-les, i 2) generar noves propostes i projectes. Us expliquem com fer-ho a continuació:

Pressupostos Participatius
Són un instrument per decidir una part de les inversions municipals als districtes. S’han reservat 75 milions d’euros del pressupost municipal, 9 dels quals corresponen al districte de Sant Martí, perquè els veïns i les veïnes decideixin com volen invertir-los.
Què són els pressupostos participatius?
Podeu presentar un projecte d’inversió a través del següent enllaç:
Creació d’un projecte d’inversió per als Pressupostos Participatius

El Programa d’Actuació de Districte (PAD)
El PAD i el Programa d’Actuació Municipal (PAM) són instruments de planificació del mandat que estableixen les principals línies de treball i prioritats a desenvolupar en la ciutat. A través del web Decidim.Barcelona, podeu consultar les propostes inicials elaborades per l’equip de govern, les aportacions ciutadanes fetes fins ara o fer-ne de noves a través del següent enllaç:
Creació d’una proposta per al PAD a Sant Martí

Qualsevol persona o entitat pot presentar propostes pel PAD i pels Pressupostos Participatius. Només cal que tingueu un compte d’usuari a la plataforma digital. Si encara no en teniu, us expliquem com fer-ho a través del següent vídeo:
Com es genera un usuari a Decidim.Barcelona