Sant Jordi, protagonista de l’agenda d’activitats de Sant Martí

16/04/2019 - 10:27 h

cultura i lleure. A més de les tradicionals parades de llibres i roses, el veïnat podrà participar en tallers, concursos literaris, rondallaires infantils i espectacles d’animació, entre d’altres.

A més de les tradicionals parades de llibres i roses, el veïnat podrà participar en tallers, concursos literaris, rondallaires infantils, tertúlies literàries i espectacles d’animació, entre d’altres.

Sant Jordi omplirà Sant Martí de literatura i flors. Les diferents entitats i equipaments del districte aprofiten la Diada per apropar-se més a la ciutadania a través d’activitats per a totes les edats i butxaques. La majoria dels actes s’han organitzat el 23 d’abril, però durant la resta de la setmana, el veïnat podrà gaudir també de més activitats literàries (jam en vers, improvisacions col·lectives, lectura de poemes, rondallaires, etc.), actuacions musicals, concerts familiars i fins i tot una fira medieval!

Durant aquestes vacances escolars de Setmana Santa, dos centres educatius de Sant Martí obren les seves portes als infants i joves del barri per facilitar-ne el lleure educatiu i compartit, dins el programa Patis Oberts. Es tracta de les escoles La Pau i Antoni Brusi.

El dijous 25 d’abril, el BiciHub organitza una nova jornada de portes obertes amb l’objectiu que el públic pugui conèixer el funcionament d’aquest nou projecte de mobilitat sostenible i economia social, situat al Poblenou. A més, les persones visitants també tindran l’oportunitat de recórrer els nous espais de l’antiga nau industrial de Can Picó.

Un dia abans, dimecres 24 d’abril, se celebra a l’Auditori de Sant Martí una nova trobada del programa MUS-E, on l’alumnat de les escoles Eduard Marquina, Concepción Arenal, Prim i La Pau oferiran una mostra dels aprenentatges adquirits a través d’aquest projecte que fomenta la inclusió educativa i social a través de l’art.

En l’àmbit institucional, la seu del Districte de Sant Martí acull dijous el Consell de Gent Gran, a partir de les 17 h a la sala d’actes.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @bcn_santmarti: Ja es respira ambient de Sant Jordi!

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.