S'obre la convocatòria per als ajuts Respir Plus

25/04/2019 - 16:48 h

Gent gran. Podeu sol·licitar els ajuts Respir Plus per a estades temporals en residències de gent gran fins al 15 de novembre.

Les persones que tenen persones grans a càrrec seu ja poden sol·licitar els ajuts econòmics del programa Respir Plus, que facilita que les persones grans amb necessitats de cura continuada puguin estar temporalment en una residència. L’objectiu d’aquest programa és donar suport a les persones cuidadores perquè puguin disposar de temps quan el necessiten.

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 15 de novembre de 2019 presentant el full de sol·licitud a qualsevol registre oficial, juntament amb la documentació especificada a les bases de la convocatòria. És la persona gran qui ha de fer la sol·licitud, però el tràmit el pot fer una altra persona en representació seva.

Per poder optar a aquest ajut, la persona gran sol·licitant ha de tenir 60 anys o més, constar al padró de la ciutat de Barcelona de manera continuada durant els cinc anys anteriors a la data de presentació de la sol·licitud, viure en un domicili particular i necessitar suport continuat per a les activitats bàsiques de la vida diària.

Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina de Prestacions Socials i Econòmiques de l’Institut Municipal de Serveis Socials.

 

Més informació